Nieuwe technologieën

Cloud computing is een belangrijke trend op ICT gebied. Deze vorm van het 'nieuwe' werken zorgt ervoor dat zowel uw software als uw databestanden op een afgeschermd deel van het Internet worden geplaatst.
Een van de voordelen van een dergelijke ICT architectuur is dat uw medewerkers overal ter wereld een directe toegang hebben tot hun ICT werkplek. En met cloud computing huurt u, tegen een vaste vergoeding, als het ware een werkplek inclusief software.

Ook voor de aanleg van draadloze netwerken of het koppelen van vestigingen via het Internet (IP) bent u bij How-IT aan het juiste adres. Daarom is het wel zo prettig om een partner als How–IT te hebben op ICT-gebied. Eentje waarbij u uw complete automatisering kunt onderbrengen. Of een gedeelte daarvan, waarbij we nauw samenwerken met uw ICT-afdeling. En heeft u een probleem? Dan zorgen wij dat u snel weer aan de slag kunt!

Research & development

Hiernaast is How-IT altijd op zoek naar de toepasbaarheid van nieuwe technologieën. Goede voorbeelden hiervan zijn 3D-printing, Big Data en The Internet Of Things. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de nieuwste technologieën te integreren of toe te passen binnen bestaande structuren of als uitbreiding daarop. Zaken als security, privacy en ethiek worden hierbij uiteraard niet uit het oog verloren.